Kun glitterkärpänen puree ja haluat aloittaa burleskin

Burleskin historia alkoi 1800 – luvulla Yhdysvalloissa ja se on esiintymismuoto, joka yhdistää dragshow´ta, tanssia, stripteasea ja pin up- poseerauksia. Tanssijoiden päällä voi nähdä näyttäviä meikkejä, paljastavia pukuja ja tatuoinnit ovat myös suosittuja harrastajien keskuudessa. Burleskitaide ylistää seksuaalisuutta, erilaisuutta ja naisellisuutta. Burleski ei ole tarkoitettu vain naisharrastajille vaan myös burleskimiehiä löytyy alalla jonkun verran.

Suomessa on hyvät mahdollisuudet harrastaa burleskia. Älä unohda hymyäsi kun menet tunneille ja anna palaa. Kokeile burleskia ja ihastut sen vapauttavaan voimaan ilmaista itseäsi seksuaalisella tavalla. Burleskitunnit sisältävät paljon kauniita kädenojennuksia, askelluksia, hyppyjä, tasapainoharjoituksia sekä tietysti hytkymistä, jolla saat hien virtaamaan iholla ja lihakset rasittumaan. Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan burleskia edullisesti ja hauskalla tavalla, suosittelemme kaksi tanssikoulua pääkaupunkiseudulta Himo Club ja Etnofitness.

Himo Club

Himo Club – tanssikoulu sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Kampin metroaseman lähellä. Himo Club tarjoaa tanssin opetusta vain naisille ja tanssilajeja sekä vaikeusasteita löytyy jokaiselle jotakin. Harjoitustuntien lisäksi tanssikoulu Himo Club tarjoaa laajasti myös yhteisiä illanviettoja koulun jäsenille, esiintymisiä ja muita tapahtumia.

Himo Club tanssikoulun burleskitunnit sopivat kaiken ikäisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita liikunnasta ja paremmasta kehon tuntemuksesta. Tanssikoulussa opetetaan rekisteröitynyttä burleskia, jonka ovat kehittäneet Petra Innanen ja Ruska Schönberg. Tunnit alkavat normaalisti lämmittelyllä, kehonhallinnalla, rytmiikalla sekä lihaskunto-osiolla. Jatkotason tanssijat pääsevät tekemään myös vaikeimpia ja pidempiä koreografioita. Himo Club tarjoaa aina vauhdikasta burleskinopetusta kiinnostuneille, mutta vaatteet pysyvät aina päällä harjoittelun aikana!

Etnofitness

Etnofitness tarjoaa tanssia ja liikuntapalveluja Helsingin Sörnäisissä. Voit mennä kokeilemaan tuntia 5 € kertamaksulla ja sinun ei tarvitse vielä tässä vaiheessa sitoutua mihinkään. Tanssitunnit voit maksaa myös kätevästi liikuntaseteleillä.

Burleskitanssitunnit ovat kuntoa kohottavia ja sopivat kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta naisellisuudesta ja seksuaalisuudesta. Lukukauden aikana tanssitunnit vaihtelevat ja sisältävät erilaisia teemoja, joten burleskin harrastaminen ei varmasti käy tylsäksi. Hauskoilla teemoilla höystetyt tanssitunnit sopivat niin aloittelijoille kuin jo pidempään burleskia harrastaneille. Etnofitness lupaa hauskoja hetkiä burleskin parissa ja tunneilla hikoillaan, sheikataan ja samalla myös voimistetaan keskivartalon lihaksia. Harrastajat voivat tanssia joko pehmeissä tossuissa tai korollisissa kengissä, jotka tuovat pientä seksikkyyttä lisää tanssihetkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *