Burleskivaatteet: seksikkäät materiaalit, kuviot ja asukokonaisuudet

Burleski tunnetaan esiintymisen lajina jossa upeat esiintymisasut hohtavat glamouria lavalla. Erityisesti burleskia varten suunnitellut vaatteet ovat saavuttaneet suosiota sekä Suomessa että maailmalla. Burleskivaatteet ovat usein suunniteltu eleganteiksi, naisellisiksi ja menneisiin vuosikymmeniin viittaaviksi. Korsetit ja sukkanauhat kuuluvat burleskiesiintyjien esiintymisasuihin. Suosituimmat materiaalit joista nämä seksiasut valmistetaan ovat silkki, kaunis pitsi ja sileän säihkyvä satiini. Myös seksikkäät alusvaatteet toimivat yhtä hyvin lavalla. Useat nykypäivän burleskiesiintyjät pitävät etenkin viettelevästä pin up -tyylistä. Burleskin ajatukseen kuuluu että jokainen esiintyjä voi peittää tai paljastaa niin paljon tai vähän kuin itse haluaa. Siinä missä aloittelevat artistit saattavat valita peittävämpiä asuja, kokeneet esiintyjät ovat jo ehtineet usein luoda omaleimaisen tyylin, joka sopii esiintymispersoonaan.

Burleskin historia ulottuu jo 1600 -luvulle, ja laji näki kultakautensa vuosien 1800-1940 välillä. Nykypäivänäkin lukuisat burleskitaiteilijat kunnioittavat esiintymislajin historiaa pukuvalinnoillaan. Suosituimpia tämän päivän burleskiasukokonaisuuksia ovat naiselliset, seksikkäät ja viettelevät puvut, joista ei puutu pitsiä, satiinia ja silkkiä. Tärkeä osa burleskin historiaa on myös muiden taiteenlajien parodioiminen ja karikatyyrimäiset esitykset. Huumori ja komedia näkyy myös tämän lajin burleskiasuissa ja meikeissä. Suosituimmat korsetit, jotka kiristävät vyötäröä kapeammaksi, ovat silkkiä tai satiinia.

Mitkä tahansa seksiasut eivät käy burleskiin

Kumiset tai esimerkiksi PVC:stä valmistetut korsetit eivät korista esiintymislavoja yhtä usein kuin perinteisistä, naisellisista materiaaleista valmistetut korsetit. Vaikka tyypillisesti korsetin on ollut tarkoitus jäädä vaatteiden alle, burleskissa korsetti on oleellinen osa esiintymisasua, joka jätetään esille. Korsetit voivat olla viktoriaaniseen aikakauteen liittyviä tai esimerkiksi armeijan univormujen inspiroimia. Suurin osa korseteista pysyy paikallaan itsestään mutta jotkut mallit voi hankkia myös irrotettavan niskalenkin kanssa. Usein lavoilla nähdään leopardikuvioita, jotka sopivat erinomaisesti sensuelliin ja viettelevään esitykseen. Asuun kuuluu silkkihanskat, jotka voivat olla monen värisiä, kuten mustia, valkoisia tai punaisia.

Seksikkäät sukkahousut ovat tärkeät

Asuun kuuluu melkein aina myös joko sukkahousut tai stay-up sukat. Myös sukkahousuja on saatavilla sukkanauhakuviolla. Verkkosukat ovat erittäin suosittuja esiintymisasun osia. Yleensä ne tulevat mustana erottuvuuden vuoksi, mutta myös esimerkiksi valkoisia ja punaisia verkkosukkahousuja on nähty lavoilla viime vuosina paljon.Bulova ブローバ レディース用 Two ステアリングスティール Diamonds Black DIal 腕時計【代引不可】【あす楽不可】
リズム時計電波クロック(電波掛時計)RHG-M006(4MN408HG06)送料無料【smtb-KD】【名入れ無料】
【ポイント10倍 8/28朝10時まで】浜本工芸 No.1508 マルチラック (カフェオーク色)
【直送品】サカエ SAKAE スーパーラック SPR-2123MI
プレゼント 誕生 ギフト 赤ちゃん お祝いプレゼント ギフト ファミリージュエリー 幸せの守護石ペンダント ママ10月 ベビー5月 パパ2月 出産祝い 記念
■NISHI(ニシ・スポーツ)■新ルールハンマー6.0kg タングステン■F241A■
【先着30名様限定10%oFFクーポン発行中】フランスベッド /フランスベッドライフトリートメントマットレスデラックスLT-300N【SSロング】マットレス: 日本製/国産/送料込み 三河屋 Mika
家具 便利 楢天然木国産折れ脚こたつ 105×75cm こたつ テーブル 長方形 日本製 国産 ブラウン
幼児 机 敏感肌のお子様専用<3〜7才のお子さまに> 学習机と椅子のセット 木製 幼児 机 学習机 男の子 女の子 幼稚園 保育園 人気 かわいい 誕生日 通販 孫 お祝い 3歳 誕生日プレゼント 【
【あす楽】ダイソン V6 トリガープラス 25点Aセット、景品、二次会 景品、目録、ゴルフコンペ、忘年会、新年会